Het Pension


Wij hebben drie kamers ( twee eenpersoons, en een tweepersoonskamer) waar U kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

 


Kamer 1

is een ruime 1-persoonskamer met een bed van 90 x 200 cm en een comfortabele stoel.

 

 


Kamer 2

is een ruime 2-persoonskamer met twee bedden van 90 x 200 cm, die middels sluitingen ook aan elkaar te koppelen zijn, zodat er een 2-persoonsbed ontstaat.
Kamer 3

is een kleinere kamer, maar ter compensatie van wat minder ruimte heeft u wel de beschikking over een 1-persoonsbed van 90 x 200 cm, met elektrisch verstelbare bodem. Ook beschikt deze kamer over een eigen wastafel.

 


Op de overloop vindt u een nette badkamer met wastafel, douche en toilet. Mocht het toilet bezet zijn, en de nood hoog, beneden beschikken we nog over een dames- en herentoilet.


Op de overloop is een hoekje ingericht waar u zelf koffie en thee kunt zetten, zodat u niet altijd afhankelijk bent van ons eetcafé. Tevens staat er hier een koelkastje, waar u vrij beschikking heb over één plateau.


Het ontbijt wordt van maandag tot en met vrijdag geserveerd vanaf 7.00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 9.00 uur. Als u eerder wilt ontbijten, dan kunt u dat bij ons aangeven, zodat wij dan ontbijtpakketjes kunnen maken, die u dan ’s-morgens in de koelkast kunt vinden.


Als u ’s-morgens ook een lunchpakket mee wilt nemen, dan kunt u dat de dag ervoor ook bij ons bijbestellen voor een prijs van € 7,50 per pakket.

 


Het avondeten is tussen 17.00 en 21.00 uur bij ons in het eetcafé( van dinsdag t/m zondag). U kunt kiezen van de kaart, of gebruikmaken van de dagschotel a € 8,50. Wilt u de dagschotel, kunt u deze het beste wel reserveren, want op = op !
De dagschotels worden voor heel de week bekend gemaakt op facebook, deze website en op het raam van ons eetcafé.


Prijzen voor ons pension:
Voor een overnachting met ontbijt rekenen we € 37,50 per persoon per nacht, inclusief BTW en toeristenbelasting.


Bij dubbele bezetting van kamer 1, rekenen we € 25,00 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting.


Alle consumpties en maaltijden rekenen we met u af bij vertrek.

 


Voor bedrijven hebben wij aparte tarieven, wanneer er voor meerdere nachten tegelijk geboekt wordt.( tevens de mogelijkheid om op maandagde daghap te bestellen) Mail of bel ons voor de tarieven !


In ons eetcafé en pension is ons regelment van toepassing, leest u deze op uw gemak even door…