HUISREGELS PENSION NOOITGEDACHT

roken; alle pensionkamers zijn rookvrij. daarnaast geldt in het hele pand een rookverbod. u mag alleen buiten roken. wanneer wij merken dat u toch binnen rookt, krijgt u slechts 1 waarschuwing. bij de 2e keer nemen wij afscheid van u. heeft uw roken de rookmelder af laten gaan of manipuleert u de brandmeldinstallatie? dan worden de kosten van minimaal € 250,- aan u doorberekend.

meubilair; als u in de kamer iets wilt verplaatsen of veranderen vragen wij u vriendelijk dit eerst met ons te komen overleggen.

schade; als u, bij het inchecken, iets in uw kamer aantreft wat beschadigd of kapot is, wilt u dat dan direct aan ons melden? als u tijdens uw verblijf onverhoopt iets beschadigt of kapot maakt, meld dat dan gelijk, zodat we er iets aan kunnen doen. let op; we zullen eventuele kosten aan u doorberekenen.

ramen; als u de ramen open wilt zetten, bedenk uzelf dan dat we hier in de polder zijn en er altijd insecten zijn. maak daarom gebruik van de horren.

handdoeken; u heeft per persoon 1 handdoek, 1 badlaken en 1 washand. denk alstublieft aan het milieu en probeer hier meerdere dagen gebruik van te maken. heeft u behoefte aan een schone set? laat dan uw handdoeken op de vloer van uw kamer liggen, dan zullen wij ze wisselen.

beddengoed; uw bed wordt verschoond na uw vertrek. blijft u langer dan 6 dagen, dan verschonen wij uw bed in de ochtend van dag 7. heeft u echt eerder een beddengoedwissel nodig? vraag het ons gerust.

badkamer; er is 1 gemeenschappelijke badkamer voor de 3 pensionkamers. laat u voor uw medegasten de badkamer netjes achter en laat liever geen eigen verzorgingsprodukten staan.

sleutels; u krijgt een hanger met 2 sleutels. een sleutel van uw kamerdeur en een sleutel van de haldeur naar buiten. als u weggaat, wilt u dan a.u.b. deze haldeur achter u op slot doen? dat geldt ook voor als u thuiskomt als het café zelf gesloten is en wij niet aanwezig zijn. als u de sleutels verliest zullen we de kosten aan u doorberekenen.

televisie; zolang de pension-woonkamer nog niet klaar is, kunt u door de weeks eventueel televisie kijken in het café. we zullen proberen deze woonkamer zo snel mogelijk gebruiksklaar te maken.

ontbijt; we serveren, beneden in het café, een eenvoudig ontbijt vanaf 07:00u voor de werklieden; moet u al voor 07:00 uur weg, dan kunnen we voor u, de avond ervoor, een broodpakket klaarmaken en deze voor u klaarleggen in het koelkastje bij de koffiehoek.

koffie/thee; heeft u ’s avonds nog behoefte aan een kopje koffie of thee? op de tussenverdieping is een tafel ingericht om aan deze wensen te voldoen. maak er gerust gebruik van.

maandag; op maandag is het café gesloten. u als pensiongast wordt wel verzorgd door een gastvrouw; ze staat tussen 16:30 uur en 21:00 uur tot uw beschikking. zij zal een dagschotel voor u klaarmaken (of anders een bord frites met een snack). u kunt dan even op uw gemak eten, eventueel televisie kijken of een drankje drinken aan de bar. alles wat u gebruikt in het café wordt op een barbon geschreven en later in de week bij u afgerekend.

vragen; heeft u toch nog vragen? kom ons gerust er even over aanspreken.

calamiteiten; in geval van nood zijn wij zeer snel ter plaatse, omdat wij dichtbij ons café wonen.

bij dringende zaken of onraad/brand belt u emelie : +31 (0) 6 224 14 280

of marco : +31 (0) 6 1101 58 11

wij wensen u een prettig verblijf!

marco & emelie.